T:00381 11 4147 066 | E-mail: office@cruise-club.rs

Jedinstveno krstarenje – putevima čokolade – Zapadni Mediteran

Jedinstveno krstarenje, za koje se čini da je izašlo iz sna svakog ljubitelja čokolade, po prvi put u organizaciji Costa Cruises i festivala EUROCHOCOLATE, koji se održava svake godine u gradu Peruđa, u Italiji.

festival cokolade krstarenje

Sa festivala čokolade u Peruđi

GRADOVI

  • Đenova
  • Barselona
  • Palma de Majorka
  • La Valeta
  • Katanija
  • Ćivitavekija

Saradnja ove dve italijanske kompanije stvorila je ideju za ovo krstarenje posvećeno čokoladi , raznim radionicama, degustacijama, animacijama i izletima na ovom krstarenju koji su povezani sa ovom ukusnom temom.

“Trudimo se da pružimo jedinstveno iskustvo našim gostima na brodu, a to je moguće zahvaljujuci prestižnom partnerstvu sa festivalom Eurochocolate. To će nam omogućiti da prvi put dok krstarimo doživimo sve ukuse, mirise i zabavu najvećeg međunarodnog festivala posvećenog čokoladi ”, rekao je direktor Costa Cruises za tržište Italije,  Carlo Shiavon.

SVE U ZNAKU ČOKOLADE

U čokoladi ćete uživati svuda na brodu, počevši od čokoladne skulpture, koju će na licu mesta napraviti majstor iz Eurochocolate , a nastavlja se sa kursom pravljenja čokolade, radionicama , laboratorijama koje će voditi vrhunski majstori čokolade.

Gosti će takođe učestvovati u degustacijama gde će čokolada biti uparena sa vinima i mediteranskim jelima , te uživati u prilagođenom meniju hrane i koktela tokom večere na brodu.

Čokolada će takođe biti prisutna u večernjoj zabavi, kao i tokom dnevnih izleta u svaku novu luku. Na primer, jedan od planiranih izleta biće Muzej čokolade u Barseloni.

KRSTARENJA – POLASCI

Ovo krstarenje zapadnim Mediteranom je organozovano brodom Costa Pacifica i traje 8 dana.

Costa Pacifica

Italija, Španija, Baleari, Malta

7 noći/8 dana

Polazak iz Đenove

Polazak iz Civitavecchie

Ne propustite ovo slatko krstarenje!

Za rezervacije čokoladnog krstarenja, molimo Vas pošaljite upit na email office@cruise-club.rs ili pozovite agenciju na telefon 011/414 70 66.