T:00381 11 4147 066 | E-mail: office@cruise-club.rs

Costa uskoro restartuje sa kompletnom flotom

Drago nam je da vas obavestimo da se nastavlja naš plan postepenog ponovnog pokretanja krstarenja za 2022. Od 5. marta, datuma kada će nova Costa Toskana, otploviti na svoje prvo krstarenje, sve veći broj brodova kompanije će se vratiti u službu, pridružujući se onima koji već plove. Sledećeg leta cela flota kompanije će nastaviti sa plovidbom, a sva četiri nova broda isporučena poslednjih meseci – Costa Toscana, Costa Smeralda, Costa Firenze i Costa Venezia – raspoređeni su u Mediteranu, gde u letnjoj sezoni planiramo da krstarimo. Izleti  na obalu ponovo u besplatnom režimu, u svetlu postepenog popuštanja mera na snazi, radi na tome da ih učini dostupnim već ovog proleća na svim destinacijama.

Naš program obuhvata ukupno više od 1.800 krstarenja od proleća 2022. do zime 2022/23., omogućavajući gostima da otkriju 179 destinacija širom sveta, sa krstarenjima koja traju od 3 do 127 dana.

Nakon Costa Toskane, program ponovnog  pokretanja uključuje Costa Favolosa 28. aprila, sa „mini krstarenjima“ Mediteranom, Costa Venecija 1. maja iz Istanbula, sa novim i jedinstvenim jednonedeljnim itinerarom u Turskoj i Grčkoj i Costa Smeralda u maju. 7, nudi jednonedeljni itinerar u zapadnom Mediteranu. Costa Pacifika će nastaviti sa radom 4. juna iz Barija, istražujući Grčku i Maltu. Dvonedeljna krstarenja ka Kanarskim ostrvima i Azorima, prvobitno planirana sa Costa Pacifikom u aprilu i maju, obaviće Costa Luminosa, dok će se Costa Fortuna vratiti sa radom u severnoj Evropi 12. juna.

Posle zimske sezone u Južnoj Americi, na Mediteran će se vratiti i Costa Diadema, koja nudi krstarenje do Lisabona 5. maja, kao i Costa Fascinosa, koja 1. maja kreće na krstarenje Azorima, posvećeno Costa Club članova. Povratak sa Kariba, Costa Deliziosa će nastaviti svoja krstarenja Mediteranom od 15. aprila, dok će Costa Firenca, koja je završila sezonu u Dubaiju, biti pozicionirana u Đenovi 7. aprila, kako bi započela svoj program krstarenja po Španiji, Italiji i Francuskoj.

U leto 2022. godine, sestrinski brodovi Costa Smeralda i Costa Toscana, koji za pogon koriste tečni prirodni gas, zajedno sa Costa Firenze, ponudiće jednonedeljna krstarenja zapadnim Mediteranom, dok će Costa Venecija nastaviti sa svojim novim itinerarom u Turskoj i Grčkoj, polazeći iz Istanbula. Costa Pacifica, Costa Deliziosa i Costa Luminosa će raditi u istočnom Mediteranu sa jednonedeljnim krstarenjima. Četiri broda, Costa Fortuna, Costa Favolosa, Costa Fascinosa i Costa Diadema, biće raspoređeni u severnoj Evropi, posećujući baltičke prestonice, norveške fjordove, Severni rt i Island.

Naš program će biti bogat i kompletan i zimi 2022-23. Costa Firenze će biti raspoređena na jednonedeljna krstarenja do Ujedinjenih Arapskih Emirata, Katara i Omana, sa polaskom iz Dubaija. Costa Venezia će saobraćati iz Istanbula, sa 11-dnevnim krstarenjima do Turske, Izraela i Egipta, dok će Costa Diadema nuditi dvonedeljna krstarenja ka Kanarskim ostrvima, takođe u Lisabonu. Costa Pacifica i Costa Fascinosa će posetiti najlepša ostrva na Karibima. Costa Smeralda će nuditi jednonedeljna krstarenja po zapadnom Mediteranu. Costa Toscana, Costa Favolosa i Costa Fortuna biće pozicionirane u Južnoj Americi.

Od sledeće zime vraćaju se i naša velika putovanja. Costa Deliziosa će nuditi krstarenje oko sveta sa polaskom iz Venecije 6. januara 2023. ili iz Savone 11. januara 2023. Plan putovanja će odvesti goste u Indiju i Maldive, zatim u Južnu Afriku i Namibiju, a zatim na jug Amerike, uz pacifičku obalu kontinenta, kroz Panamski moreuz, pa čak i posetu Njujorku pre povratka u Evropu. Costa Luminosa Grand Cruises će biti podjednako spektakularna, polazeći iz Đenove 8. januara 2023. i iz Buenos Ajresa 27. februara 2023., idući od Mediterana do Ognjene zemlje i nazad, ploveći rekom Amazonom do Manausa.

PRIJAVITE SE ZA NEWSLETTER
Loading