T:00381 11 4147 066 | E-mail: office@cruise-club.rs

Kopenhagen

kopenhagen1

Automobilom
Putnici krstarenja koji do Kopenhaške luke pristižu kolima iz pravca autoputa Sever E45, E47 i E55, lako stižete do luke.

Pratite saobraćajne znake do Kopenhagena C E20, Ring 2, skrenite na levo u Bernstorfsgade, zatim desno u Norreveldgade i potom pravo duž Ostervoldgade-a, zatim Folke Bernadottes alejom i duž Kalbraenderihavnsgade-a, skrenite zatim desno u Sundkrogsgade-u i vozite se dalje sve do Orientplads-a.

Vozom
Za goste krstarenja koji u Kopenhagen pristižu vozom, sa železničke stanice možete stići taksijem do luke za nekih 15 minuta, troškovi vožnje iznose otprilike 150 kruna.

Avionom
Gosti krstarenja koji su rezervisali let preko Coste Crociere do Kopenhagena, pronaći će u svojoj avio karti sva uputstva sa pratećim detaljima predviđenih usluga (daljina, broj leta, vreme poletanja itd). Po dolasku u Kopenhagen, na izlazu posle carine dočekaće vas hostesa koja će vas otpratiti do autobusa sa kojim ćete stići do terminala. Ukoliko let nije bio rezervisan sa Costa Crociere, do luke se stiže taksijem za otprilike 30 minuta. Troškovi vožnje iznose otprilike 300 kruna.

kopenhagen2

kopenhagen3

PRIJAVITE SE ZA NEWSLETTER
Loading