T:00381 11 4147 066 | E-mail: office@cruise-club.rs

Nezaboravno Krstarenje Mediteranom 2020 | Cene, Rute, Polasci

Krstarenje Mediteranom | Cene, Rute, Polasci

Krstarenje Mediteranom je prvi izbor najvećeg broja ljudi koji su se odlučili za proputovanje brodom. Svi oni, svoje putovanje završavaju istim zaključkom – Sredozemlje nije područje kojim se krstari samo jednom.  Za obilazak mediteranske oblasti potrebno je mnogo više od 7 ili 15 dana. Mediteran je toliko privlačan da je teško odupreti se želji za upoznavanjem cele regije.Prikaži

Krstarenje Sredozemljem – Rute

Postoje dva glavna pravca krstarenja – Zapadni Mediteran i Istočni Mediteran.

Krstarenje Zapadnim Mediteranom podrazumeva plovidbu između Italije i Španije, uz obilazak Sardinije, Korzike i Balearskih ostrva. Neke kompanije u ponudi Zapadnog Mediterana imaju i krstarenja od Barselone do Francuske rivijere, ili obilazak zapadne italijanske obale i Tunisa.

Krstarenje Istočnim Mediteranom podrazumeva obilaske Grčke, Hrvatske, Turske, kao i istočnog dela Italije.

Costa MEDITERRANEA

3 noći/ 4  dana

Venecija-Bari-Kotor

Polazak iz Venecije:

COSTA SMERALDA

7 noći /8 dana

Italija-Francuska-Španija-Baleari

Polazak  iz Savone :

OKTOBAR

NOVEMBAR

Sve u svemu, ovo je putovanje na kom se uživa svim čulima i koje se urezuje duboko u sećanje. Rezervišite već danas krstarenje Mediteranom na luksuznom brodu i doživite Sredozemlje na najlepši mogući način – krstareći!

Za dodatne programe krstarenja Mediteranom, molimo Vas pošaljite upit na email office@cruise-club.rs ili pozovite agenciju na telefon 011/414 70 66.