T:00381 11 4147 066 | E-mail: office@cruise-club.rs

COSTA CROCIERE (www.costacruise.com)  – italijanska kruzing kompanija sa sedištem u Genovi. Istorija kompanije duga je više od 68 godina i prepoznatljiva je po Italijanskom stilu života na kome insistira kako u dizajnu, umetničkim delima na brodovima, italijanskoj kuhinji i načinu zabave.
Vodeca Evropska kruzing kompanija sa najvećom flotom od ukupno 27 brodova u službi i jos dva nova broda koji ce biti isporuceni do kraja 2016. godine, ukupnog kapaciteta od preko 70,000 putnika.

Deo je grupacije Carnival Corporation&plc group, vodećeg svetskog operatora u kruzing industriji. U sastavu Coste nalaze se Costa Cruises, AIDA Cruises i Iberocruceros.
Svi brodovi Costa Cruises i AIDA plove pod italijanskom zastavom, po Mediteranu, Severnoj Evropi, Baltiku, Karibima, Centralnoj i Južnoj Americi, Bliskom i Dalekom Istoku , Atlantskom, Indijskom i Tihom okeanu. Preko 250 itinerera i preko 2, 5 miliona putnika godišnje.

CRUISE CLUB  Beograd, je ovlašćeni zastupnik prodaje Costa Cruises na teritoriji Srbije, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore i pruža podršku
turističkim agencijama u prodaji i promotivnim aktivnostima.
Kroz svoje aktivnosti ulaže u prepoznatljivost imena Costa Cruises na tržištu i njegovo vezivanje za kvalitetna krstarenja.

PRIJAVITE SE ZA NEWSLETTER
Loading