T:00381 11 4147 066 | E-mail: office@cruise-club.rs

OBAVEZNO OSIGURANJE ZA KRSTARENJA

Poštovani agenti,

Da bi se uskladili sa zahtevima lokalne zdravstvene uprave i/ili ublažili rizike povezane sa situacijom pandemije koja se stalno razvija, za potrebe ukrcavanja svaki gost mora da ima važeću polisu osiguranja koja pokriva rizik tokom krstarenja od bilo kakvog poremećaja/posledica  izazvanih Covid-19. direktno ili indirektno.

U tu svrhu, podsećamo vas da za neke zemlje (pogledajte listu ispod) ukoliko kupac želi, u trenutku kupovine krstarenja može dodati Costa Relax (Covid) polisu osiguranja po ceni od 33 evra po osobi rezervacionom sistemu C-Extra.

U slučaju da je rezervacija u „statusu BKD“, na C-Extra nećete moći da je dodate – u svakom slučaju možete poslati listu rezervacija u koje želite da dodate osiguranje našim kolegama na mail : office@cruise –club.rs . Molimo Vas da pošaljete jedinstvenu listu sa svim brojevima rezervacija, a ne različitim pojedinačnim zahtevima.

U suprotnom, ako Vaš klijent više voli, on može da kupi svoju posebnu polisu, koja će biti kod vodeće osiguravajuće kompanije i koja će obavezno obezbediti pokriće za sledeće rizike: medicinske i bolničke troškove, troškove produženog boravka (obroci i smeštaj) na kopnu zbog karantina, repatrijacija (takođe korišćenje zaštićenih prevoznih sredstava za osobe koje su pozitivno testirane i njihove bliske kontakte), refundiranje dela karte za prekinuto krstarenje.

Imajte na umu da ako se od gosta traži da se iskrca zbog Covid-19, a nema potrebno osiguranje (tj. granice obeštećenja su neadekvatne i/ili specifični rizici nisu pokriveni), sve nastale troškove snosi dotični putnik.

Takođe ističemo da će, u okviru onlajn čekiranja (otvoreno 72 sata pre polaska), gost biti u obavezi da navede da li ima Covid osiguranje ili ne; ako je odgovor ne, on neće moći da završi proceduru onlajn i da dobije potrebna dokumenta za ukrcavanje i neće imati pravo na bilo kakav povraćaj novca.

Stoga vas molimo da se uverite da svi vaši klijenti imaju neophodno Covid osiguranje pre nego što se prijave na mreži. Podsetite svakog neosiguranog klijenta da pre nego kasnije sklopi polisu.

Costa Relax (Covid) polisa osiguranja se može dodati rezervaciji u bilo kom trenutku tako što ćete u tom smislu uputiti zahtev na office@cruise-club.rs

Hvala kao i uvek na pomoći.

U nastavku pogledajte spisak zemalja u koje se osiguranje može prodati:

ALBANIJA/BOSNA/BUGARSKA/HRVATSKA/KIPAR/ČEŠKA/DANSKA/EGIPAT/ESTONIJA/FINSKA/GRČKA/MAĐARSKA/ISLAND/IZRAEL/JORDAN/LATVIJA/LIBAN/LITVANIJA/MAKEDONIJA/MALTA/CRNA GORA/MAROKO/NORVEŠKA/POLJSKA/RUMUNIJA/RUSIJA/SRBIJA/SLOVAČKA/SLOVENIJA/JUŽNA AFRIKA/SVEDEN/TUNIS/TURSKA

PRIJAVITE SE ZA NEWSLETTER
Loading