T:00381 11 4147 066 | E-mail: office@cruise-club.rs

Potpuna sloboda


informacije

Do maksimalne cene 9 € / 10 $ po piću

Potpuna sloboda izbora i neograničene količine pića u barovima, u restoranima i iz mini-bara, omogućavaje Vam da uživate u bilo kom piću do maksimalne cene 9 € / 10 $ uključujući premium brendove, likere, šampanjce i vina.
Cene variraju u zavisnosti od sezone i broda. Paketi moraju biti kupljeni za sve goste u istoj kabini. Navedena cena uključuje 15% servisne usluge.

Samo naručite piće i uživajte u odmoru.

Pakete pića mogu kupiti samo gosti pojedinačno. Svi gosti sa istim rezervacionim brojem i/ili oni koji dele istu kabinu moraju kupiti ovaj paket. Paketi koji uključuju alkoholna pića mogu kupiti samo gosti koji su stariji od 18 godina ili ako su iz USA stariji od 21 godine. Paketi uključuju alkoholna i bezalkoholna pića koja se serviraju po čaši. Cela flaša vina ili nekog drugog alkohola se ne može servirati po flaši. Mini bar, usluga po sobama i premimum brendovi pića nisu uključeni, osim ukoliko gost nije kupio Intenditore paket. Alkoholisanim osobama biće uskraćena usluga. Ukoliko gosti nude svoj paket drugim gostima koji su im saputnici koji nisu kupili paket, Costa će otkazati privilegije i refundirati ostatak vrednostni ostatak paketa. Giovani paket se može kupiti samo uz paket za odrasle odnosno u kombinaciji sa njim. Dostupni su samo za decu između 4-17 godina. Deca mlađa od 4 godine ne plaćaju ništa. Uključuje ne alkoholna pića koja se serviraju po čaši. Mini bar i usluga po sobama nisu dostupni osim ukoliko gost nije platio Intenditore paket.

  • CENOVNIK PIĆA
Beverage Packages.pdf 2019.

INFORMACIJE NA OSTALIM JEZICIMA informacije.

PRIJAVITE SE ZA NEWSLETTER
Loading