T:00381 11 4147 066 | E-mail: office@cruise-club.rs

POTPUNA FLEKSIBILNOST ZA PROLEĆNA I LETNJA COSTA KRSTARENJA

PRIORITET JE ZDRAVLJE I BEZBEDNOST GOSTIJU

Sve oblasti broda su redizajnirane da vam ponude više prostora.

Kabine i javne površine povremeno čisti i dezinfikuje kvalifikovano osoblje.

Svi članovi posade su vakcinisani i testirani. Vakcinisani* gosti mogu da se ukrcaju na sve naše brodove u skladu sa bezbednosnim protokolima italijanskih i lokalnih destinacija.

*Vakcine koje se prihvataju su one koje priznaje država u koju se ukrcava. Molimo pogledajte zvaničnu veb stranicu zemlje ukrcaja.

POTPUNO FLEKSIBILAN BUKING

Rezervacija je podložna fleksibilnim uslovima koji odgovaraju svim vašim ličnim zahtevima. Možete se predomisliti do 15 dana pre polaska:

imate 3 mogućnosti. Možete promeniti datum polaska birajući novo krstarenje ili zatražiti vaučer da odlučite kasnije. U suprotnom, možete besplatno otkazati do 15 dana pre polaska.

INDIVIDUALNE EKSKURZIJE I VOĐENJA

Velika sloboda istraživanja, velika briga za zdravlje i bezbednost. Individualni izleti su ponovo dostupni za potpuno vakcinisane goste**, kao alternativa Costa ekskurzijama sa vodičem.

*Vakcine koje se prihvataju su one koje priznaje država u koju se ukrcava putnik. Molimo pogledajte zvaničnu veb stranicu zemlje ukrcaja.

OPUSTITE SE I UŽIVAJTE U KRSTARENJU

Za 33 evra možete imati pristup ekskluzivnoj Costa Relax Polisi***, osiguranju putnika koje pokriva posledice zaražavanja od Covid-19, kao i medicinskim troškovima i osiguranju prtljaga.

***Osiguranje nije dostupno za sve zemlje (pogledajte posebne vesti ( NEWS) u C-Extra da biste proverili listu zemalja). Uslov je obavezan za određene destinacije.

 

PRIJAVITE SE ZA NEWSLETTER
Loading