T:00381 11 4147 066 | E-mail: office@cruise-club.rs

Venecija

Kako doći do luke Venecija

 luka-venecija

Vozom

Za goste krstarenja, koji dolaze u Veneciju vozom, savetujemo da siđu na stanici Venezia – Mestre, odakle možete uzeti taksi sa kojim ćete za približno 15 minuta stići do luke (troškovi vožnje iznose otprilike 25 evra).

Sa železničke stanice Venzia – S.Lucia možete stići do luke i sa gradskim taksi-čamcem (otprilike 60 evra) ili sa “People Mover”. Takođe, a železničke stanice S. Lucia možete pešice stići do Piazzale Rome ili se prevezite jednu stanicu motornim čamcem.

Koristeći usluge organizacije za prenos prtljaga Cooperativa Portabagagli di Venezia, možete transportovati vaš prtljag po ceni od 5.00 evra po torbi sa železničke stanice S.Lucia do luke; ukoliko se opredelite na korišćenje ovog servisa, morate se odmah obratiti zaduženom personalu na samoj železničkoj stanici.Da bi osigurali da vaš prtljag sigurno stigne do vaše kabine, označite vaše prtljag sa nalepnicama Costa, koje dobijate uz kartu krstarenja.Ukoliko nemate kod sebe pomenutu nalepnicu, savetujemo vam, da ovaj servis nikako ne koristite.

Avionom

Za goste krstarenja, koji dolaze avionom do Venecije, ukoliko je let rezervisan preko Costa Crociere, naići će na naše asistente na izlasku sa carinske kontrole. Pored toga na aerodromu,  u danima uplovljavanja i isplovljavanja broda, u našoj organizaciji će biti postavljen informativni štand.  Ko nije bukirao trasfer preko Coste, može stići taksijem do luke za oko 30 minuta, troškovi iznose nekih 35 evra. Na raspolaganju vam je i javni autobus (otprilike 3 evra) koji će vas prevesti do Piazzale Rome. Odatle možete koristiti besplatni mini bus, koji će vas odvesti do stanice Marittima.

Mapa Venecije

mapa-venecija

Luka Venecija je jedna od glavnih evropskih luka kompanije Costa Crociere.

PRIJAVITE SE ZA NEWSLETTER
Loading